BASIC          STANDARD          PROFESSIONAL

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerA Pro Ski-Simulator eszközök tökéletesen imitálják a síelés technikáját. Ezek az eszközök használhatóak a technika elsajátítására, illetve tökéletesítésére. Az eszköz szerkezete lehetővé teszi, hogz mind kezdők, mind haladók gzakorlatokat végezhessenek rajta. Használata egyszerű, és nem igényel segítséget. Az edzőgépet tapasztalt síelők fejlesztették és tökéletesítették. A Pro Ski-Simulator segít önnek mind a mozgástechnika elsajátításában, mind a koordináció és az állóképesség fejlesztésében. Képes lesz a megfelelő testhelyzet, illetve az egyensúly megtalálására. A sípályák különösen könnyűnek fognak tűnni önnek, mivel a mozgás ritmusát már elsajátította.

A széria három modellből áll: Basic a kezdők számára, Standard (Control kijelzővel ellátva) a tapasztalt felhasználóknak, illetve Proffessional a hivatásszerű, valamint tapasztalt sízőknek. Ez a modell különböző sípályatípusokat és dupla mozdulatokat (carving, fordulatok) is szimulál.

A Pro Ski-Simulator edzőgép mind otthoni, mind szakmai használatra ajánlott. A stabil felépítés, amit intenzív használatra terveztek, valamint a megbízható mechanikai rendszer könnyen együttműködik elektronikus eszközökkel. Ráadásul a Pro Ski rendszernek további előnyei is vannak, mint például az ára, és a használat egyszerűsége

Kétségkívül az egzik legfontosabb előnye a kompakt méret, a használat egyszerűsége, és a biztonságos edzés. A bemutató videó megtekintése kiváltja az edző szükségességét. Pro Ski-Simulator - érje el a legjobb eredményt pillanatok alatt!