A trainingről

A PRO SKI Training® a PRO SKI Simulator gyártója által nemzetközi szinten kizárólag elismert képzés, mely a PRO SKI Simulator fitness termi csoportos órák tartására irányuló módszerének oktatására irányul.
A képzés elvégzésével a résztvevő egy teljesen új fitness rendszer oktatójává válik, mely edzésmódszer egyesíti a sí sportra való speciális felkészülés lehetőségét, valamint az edzőtermi fitness órák által nyújtott élményt, maximális energiafelhasználás mellett.

A PRO SKI Training® Fitness Basic és Cross képzések professzionális koncepciót nyújtanak edzőknek a sí mozgáson alapuló erőnléti, koordinációs, fitness elemek elsajátítására.

A résztvevők átfogó, széleskörű ismereteket szereznek a Pro Ski Simulator használatáról, elsajátítják a speciális mozgásanyag helyes kivitelezését, mely pontos végrehajtás mellett lehetővé teszi az eszköz leghatékonyabb felhasználását. Megtapasztalják az eszköz sokoldalúságát, izom- és mozgásfejlesztő, koordinációs, egyensúlyi és testtudat fejlesztő gyakorlatokat ismernek meg.

A fitnessklubbok nagy részében a résztvevők életkora, és edzettségi színvonala nagyon különböző. Ilyen feltételek mellett PRO SKI Training® fitness órát csak elmélyült szakmai tudással szabad vezetni.

Az PRO SKI Training® Instruktor feladata, hogy hangsúlyozza a PRO SKI Training® fitness mozgás egészségmegőrző szerepét és tájékoztassa a vendégeket óra előtt a símozgás jelentőségéről és kedvező élettani hatásairól, melyek a keringési és légzőrendszert, az izom-erőállóképességet, valamint a koordinációs képességeket fejlesztik.

A képzésen résztvevők a síedzés elmélet megismerésével, és a síelemek gyakorlati elsajátításával olyan edzésmódszert  kapnak kézhez, melyet az alapgyakorlatok megtartása mellett szabadon variálható.

A képzés elvégzését követően a résztvevő képes lesz:

  • Jól felépített és átgondolt óraterv készítésére a PRO SKI Simulatoron
  • Folyamatos gyakorlatvezetésre
  • Egyértelmű utasítások adása a helyes testtartásra és a gyakorlatok végrehajtására
  • A gyakorlatok végrehajtásakor figyelembe veszi a biomechanikai és az élettani szempontokat.
A képzés elvégzésének alapfeltétele, hogy a résztvevő a PRO SKI Simulator használatát professzionális szinten elsajátítsa.
A képzés időtartama: 2 nap (2x8 óra)

A képzés felépítése: gyakorlat 12 óra, elmélet 4 óra

A képzés jellege: továbbképzés edzői képesítéssel rendelkezők részére (aerobic, fitness, síoktató, TE edzői végzettség..)

A 2 napos képzés ára 40.000,-Ft.

A képzést sikeresen elvégző résztvevők a képzésről tanusítványt kapnak, mely nemzetközi szinten lehetőséget biztosít számukra PRO SKI Training órák tartására. Minderről bővebb információt a résztvevők a képzésen kapnak.

Az oldal tetejére