Rólunk

A PRO SKI Simulator magyarországi, valamint a PRO SKI Training® program Európai forgalmazója az Atoll08 Kft. A cég célkitűzése, hogy a PRO SKI Simulator és a PRO SKI Training® a világ országai között elsőként legyen jelen a magyar fitness termekben olyan újdonságként, mely világszerte most kerül bevezetésre .

PRO SKI Training® program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos símozgáson alapuló fitness tréning. Megalkotói között profi síoktatók, a PRO SKI Simulator kifejlesztője, gyártója, s több kiváló és neves fitness edző található. A PRO SKI Training® oktatási program a PRO SKI Simulatoron zajlik. A fitness képzés már elérhető Magyarországon is, a jelentkezés folyamatos, további információt a honlapunk képzés oldalán találnak.

Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram, mely a teljes testet megmozgatja, egyszerű, mégis hihetetlenül hatásos gyakorlatokkal, maximális energiafelhasználással. A program nemcsak tökéletes alakformáló, de javítja a koordinációt, kitartást, komplex, több irányú figyelmet igényel, így általánosan javítja a koncentráló képességet. Mindemellett megadja a közös mozgás örömét, a csoportos fitness órák hangulatát, flow érzését.

A PRO SKI Training® egy védett elnevezés (bejegyzett védjegy) Nemzetközi összehasonlításban a PRO SKI Simulator gyártója által kizárólagosan elismert képzés , egységes rendszer.

A PRO SKI Training® csapata az oktatóképzés, termi csoportos edzések tartása mellett síutakat is szervez, az aktuális síutakról a www.atoll4.com honlapon lehet tájékozódni!